Njëri nga pronarët e lokaleve i reagon ashpër Zemajt: Edhe sa të duhet me e pa që na q*** robtë!


Dekorim Sahiti, njëri nga shumë pronarët e lokaleve në Prishtinë dhe i njohur për mbajtjen gj allë të jetës së natës në kryeqytet i ka reaguar ash për ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj.

“Armend Zemaj, ministër a je tu e pa qe këto rregullat ora 19:00 gastronomia – se ke ulë as edhe një rast mas gati 3 javëve, përveç që na ke shk atërru komplet edhe që shumë biznese jane tu u mbyll e tu falimentu. Edhe sa tvyn me pa qe naj q…. robt na myte krejt e knej sen në dritë tu mos qit… sinqerisht, një votues i joti i dësh përuar”, ka shkruar Sahiti. /Ballkani.info