Njeriu i mirë Elvis Naçi ka një Njoftim të Rëndësishëm për të gjithë Shqiptarët…


NJOFTIM I RENDESISHEM! SHPERNDAJENI MASIVISHT! Informoni dhe te tjeret!

Eshte hapur nje faqe ne emrin tim Elvis Naci dhe mashtron njerezit me postime pakuptim.

E vetmja faqe e imja ne facebook eshte kjo dhe te tjerat jane fallco. Zoti na ruajte nga njerezit e keqinj. Amin.

Kete e ka shkruar sot Elvis Naci ne faqen e tij zyrtare ne rrejtin social Facebook.