Njihuni me këtë 52 vjeçare nga Kosova që jeton në Zvicër, mban 3 punë dhe paratë i dërgon për humanizëm! (VIDEO)

Duke qenë shembull për të gjithë shqiptarët kjo grua nga Kosova e cila jeton dhe vepron në Zvicër mban 3 punë dhe paratë i dërgon për humanizëm.

Zonja në fjalë jeton në Zvicër dhe është një bamirëse e njohur për njerëzit nevojtarë.

Kjo grua është shembull për gjithë shqiptarët.