Nuk do e njihni Albulena befason të gjithë me modelin e ri të flokëve (FOTO)

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka ndryshuar i mazhin.

Në paraqiten e saj të fundit Haxhiu është sh faqur me një model tjetër të flokëve.

E para e Drejtësisë në Kosovë i ka prerë “balluket” dhe i shkojnë shumë fytyrës së saj.

Ministrja Haxhiu është në ‘pritje të ë mbël’. Ajo është në pritje të fëmijës së tretë.