Nuk do ta besoni, kështu duket Linda Hakaj me 60 kg më pak ! (FOTO)


Këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar Linda Hakaj, nga pamja fizike duket krejtësisht ndryshe, shkruan infokosova

Ajo ka humbur 60 kg.

Në një intervist për mediat shqiptare, Linda ka treguar se si ka vendos që të humbasë pesh.

“E zvogëlova lukthin dhe shpëtova.

Tash po ndihem shumë,shumë mirë.

Kam pasur frikë nga operacioni, sepse kam dëgjuar gjithçka, por me ndihmën e njerëzve të mirë që e dinë çka është problemi me peshën, më binden që duhet ta bëj”,ka thënë Linda.

Megjithatë si me pesh, si kështu siç është duket mjaftë mirë dhe shumë pozitive./infoKosova