Nuk do të besoni si dukej Lola e Dautit para trembëdhjet viteve, publikohet foto e rrallë

Lola Haradinaj është gruaja e politikanit të njohur, Daut Haradinajt.
Ata janë martuar para disa vitesh dhe tani kanë dy fëmijë, Trojën dhe Davidin.

Lola vazhdimisht është e përfolur në publik e kjo për shkak të pamjes së saj dhe stilit të saj të veçantë.
E nje foto e publikuar ne mediat sociale, shihet ndryshimi i madhe i saj me ate qe eshte sot.
Megjithate per Lolen vitet jane vetem number pasi ajo duket per mrekulli./InfoKosova