Nuk kam kurorë me gruan time, por baba i saj ma ka bo hallall, a e kam gjynah? Hoxhë Shefqeti befason me përgjigjen e tij!

Imami Shefqet Krasniqi është pyetur nga një dëgjues se a e ka gjynah pasi ai nuk ka kurorë me gruan e tij edhe pse është martuar dhe se babai i saj ia ka bërë hallall, transmeton Gazeta NewBorn.

Krasniqi është përgjigjur në këtë pyetje interesante.

VIDEO