Nusja ia bën zemrën mal Shkurte Fejzes

Këngëtarja e mirënjohur Shkurte Fejza, ka arritur të marr shumë zemra të publikut të saj.

Ajo njihet për zërin e saj dhe qëndrueshmërinë e një zonjë skenike, shkruan InfoKosova.

Përveç dashurisë që ka në rrethin e famijesë, shoqërisë, ajo merr dashuri edhe nga fansat e saj të kamotshëm.

Ndonëse e kemi parë këngëtaret e tjera duke bërë fotografi vazhdimisht me rejat e tyre, Shkurta në këtë aspekt është më pak e dhëntë.

Megjithatë raporti i tyre është shumë i mirë.

E më së miri e dëshmon kjo fotografi më poshtë, teksa shihet Shkurta se e ka kapur nusen e saj me shumë dashuri./InfoKosova