Nusja nga veriu: Në 1 të natës vjehrri më bën diçka që më ka habitur


Një 39-vjeçare thotë se babai i bashkëshortit e pr.ovokon në telefon në mënyrë që siç shprehet ajo të shkaktojë debate me të shoqin e të ndahen. Kjo është historia e pabesueshme e rrëfyer.

“Ju lutem më ndihmoni t’i jap një zgjidhje këtij hallit tim se po më merr frymën.

Jam një grua 39 vjeçe nga Lezha. Me burrin jemi marrë me shkuesi, por jemi shumë të dashuruar. Por burrin e kam tip xhelozi edhe pse nuk i jap shkas. E nga kjo dobësi e burrit tim po përfiton vjehrri im, i cili do të na ndajë.

Vjehrra ka vite që ka vd.ekur dhe pas vde.kjes së saj ne vendosëm që vjehrrin të mos e mbanim në shtëpi, por diku afer nesh. Sepse menduam të shmangnim debatet.

Këtë gjë e propozoi burri se ai debaton shumë me të atin edhe pse për fund fjalën ja ka dëgjuar gjithmonë.

Vjehrri prej atij momenti nuk na e ka falur që e kemi lënë të jetojë afer nesh e jo në të njëjtën shtëpi me ne. Por unë atij i shërbej për çdo gjë, thjesht nuk flemë bashkë.

Tani ka disa javë që po ma bën jetën f.err. Merr me një numër tjetër ose anonim në celularin tim dhe nuk flet. Merr në 12 të natës, në 2… Çon sms duke më ngac.muar e duke më lënë takime, sikur ai është një person që është i dashuri im.

Unë e di shumë mirë që ai po e bën këtë të më fusë në sh.err me burrin dhe ne të dy të ndahemi. Burri është acaruar shumë, edhe e shoh që ka edhe dyshime. Se normal nuk beson që këtë punë po e bën thjesht babai i tij. Në kemi fëmijë dhe po më shk.atërrohet familja.

Nuk di çfarë duhet të bëj në këtë situatë? Nuk di a t’i them vjehrrit që e di se je ti se kam hall se e ofendoj. Por jam e sigurtë që është ai. Unë e dua burrin dhe ai më do mua, por po shkojmë drejt shka.tërrimit. Ju lutem një mendim të sinqertë…”, shkruan ajo.