Pacίenti nga ίnfektίva: Është t’merr me u shtri në këtë krevat (Video)

Pasi u ίnfektua me Kovίd dhe iu k eqësua gj endja ky qytetar u shtri në Klinikën ίnfektive të Qendrës Klinikë Universitare të Kosovës.

Në një intervistë për emisionin Doktor Plus prodhim i Gazetës Infokus, pacίenti ka thënë se është sh ëruar dhe pret të dalë nga ίnfektίva mirëpo kushtet në të cilat është t rajtuar sipas tij janë të t merrshme.

“Është t merr një pacίent me u shtri në këtë krevat. Edhe pastërtia nuk është në nivel”, ka thënë ai.

Derisa i njëjti ankesa nuk kishte për stafin mjekësor të cilët sipas tij janë kujdesur mjaft mirë për të.

“Stafi kanë qenë shumë të mirë, nuk kam asnjë ankesë janë kujdesur jashtëzakonisht shumë për mu, kanë qenë shumë të kujdesshëm”, ka shtuar ai.

Në linkun në vazhdim mund të ndiqni emisionin e plotë