Pajtohen pas 17 viteve hasmeri dy familjet kosovare Gashi e Gjata

Familja Gashi dhe Gjata nga Podujeva, per me shume se nje dekade ishin ne hasmeri me njera tjetren.

Por konfIiktin qe e kishin familjet mes vete vendosen t’ia lene historise.

E per kete pajtim ndermjetesuan shume persona.

Familjaret shpresojne se ky veprim i tyre do te ndikoje per mire edhe tek familjet e tjera.

Ata thone se rruge tjeter perveç pajtimit nuk ka.

Familjet ishin ne hasmeri mes vete qe nga viti 2005.

VIDEO