Pamje drithëruese: Babai qan mbi trupin e të birit pas nxjerrjes nga rrënojat

Televizioni amerikan, CNN, ka publikuar një video prekëse, ku një burrë sirian shihet e dëgjohet duke qarë mbi trupin e të birit të tij foshnjë pas nxjerrjes nga rrënojat.

Në video, trupi i foshnjës shihet duke u bartur nga një burrë tjetër, por babai afrohet më pas dhe e mban në duar. Ai dëgjohet duke qarë dhe duke thënë diçka në gjuhën e vet. Ajo që kuptohet, është dhimbja e madhe që babai ndien për humbjen e të birit.

Paralajmërim: Pamjet e mëposhtme janë të ndjeshme. Fëmijët dhe personat e ndjeshëm nuk këshillohen që t’i shikojnë.

Për ta shikuar videon, klikoni KËTU.