Pandemia shkakton tragjedi, 8 pjestarë të familjes humbin jetën!

Një familje në provincën veriore të Rizes në Turqi humbi 8 anëtarë të saj prej k0víd. Familja prej 25 anëtarësh u godít r ëndë nga pandemia pasi fillimisht kishin neglízhuar símptomat.

Një ndër pjestarët e familjes Genç në Rize shprehet se fillimisht u ínfektuan babai dhe i biri, të cilët jetonin në Stamboll.

Pas p roblemeve të hasura dhe kalimit të disa ditëve ata u dërguan në spítal nga familjarët, por pa rezultat.

Pas tyre u ínfektuan me radhë edhe familjarët e tjerë duke e çuar bilancin e tragjedísë në 8 të v dekur.

Familjarët e mbetur vendosën më pas të vaksínohen me qëllim mbrojtjen nga K0víd.

“Që prej vaksínimit nuk ka patur më të ínfektuar”, shprehet Ali Genç.