Paramendojeni sikur Dua Lipa e vogël të kthehej në Kosovë dhe të mbulohej me shami

Profesori i Filozofisë Politike, Blerim Latifi, është përfshirë në debatin mbi lejimin e bartjes së mbulesës së vajzave të mitura në Kosovë duke shkruar për një situatë h ipotetike, sikur babai i Dua Lipës, Dukagjin Lipa pas l uftës të kthehej në Kosovë me familje dhe i njëjti të shoqërohej me imam v ehabist.

Latifi ka përmendur se në këso rastesh, Dukagjin Lipa, do të bindej që t’i rrisë fëmijët sipas sh eriatit dhe vajza e tij Dua të mbulohej me shami.

Postimi i plotë: