Pas 250 vjetëve lajmërohet shqiptari nga Ukraina: Nuk e ka harruar gjuhën e as zakonet


Një video e rrallë është publikuar nga një shqiptar i cili po jeton në Ukrainë. Ai flet në gjuhën shqipe duke treguar se nuk ka harruar gjuhën, traditën dhe zakonet e shqiptarëve. Po ashtu në video tregohet se familjet shqiptare nga Korça kanë emigruar para 250 vjetësh në Ukrainë /Pamje mePosht

Ai tregon se është toskë dhe thotë se shumë familje shqiptare janë në Ukrainë.