Pasi vëllai tij nuk jeton më, nuk i lejoi fëmijët e tij që ta thërrasin baba! (Video)

Ish lu*ftëtari i UÇK-së Adnan Hyseni ka rrëfyer jetën e tij, të cilën e kishte me shumë sfida. Fillimisht ai kishte kaluar nëpër një sëmundje të rëndë, por vëllain i tij Avniu, i cili edhe ai kishte qenë ushtar i UÇK-së i kishte ndihmuar të shërohej. Por historia nuk përfundon këtu, pasi vetë Avni Hyseni ishte sëmurë me një sëmundje të rëndë, të cilës nuk mundi t’i përballonte.

I ndjeri kishte lënë fëmijët, por Adnani nga f rika se fëmijët e vëllait do ta ndjenin mungesën e babait, i kishte mësuat fëmijët e tij që mos ta thërrasin baba.

Po ashtu Adnani ka treguar edhe për jetën e v ështirë si fëmijë, pasi ishin rritur pa baba, por dashuria e madhe nga nëna i kishte mbajtur dhe udhëzuar në rrugën e drejtë. Ndryshe, tani Adnani ka themeluar fondacionin humanitar “Avni Hyseni”, me të cilin ka ndihmuar dhe vazhdon të ndihmojë shumë familje shqiptare.