Përhajr na koftë! U kry edhe kjo

Dashuria për kafshët është mjaftë e madhe dhe zë vend special në zemren e njerëzve, shkruan “Kosovarja”.

Edhe në familjen e këngëtares së njohur të muzikës popullore, Shyhrete Behluli, zë vend dashuria për kafshët.

I biri i këngëtares, Lumi, sapo ka prezantuar një qenë shumë simpatik, që duket se është bërë pjesë e familjes.