Përshëndetja e veçantë e kryeredaktorit të RTK-së (VIDEO)


Kryeredaktori i RTK-së, Ridvan Berisha gjatë ditës së djeshme, në hyrje të emisionit të tij i ka përshëndetur ish pjesëtarët e UÇK-së që janë duke qëndruar në qendrën e parabur gimit në Hagë.

Në hyrje të emisionit, gazetari Berisha ka përshëndetur ish presidentin Hashim Thaçi, ish kryetarin e PDK-së, Kadri Veselin, ish kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqin, deputetin Rexhep Selimi, dy anëtarët e organízatës së veteranëve të lu ftës, Hysni Gucati e Nasim Haradianj si dhe ish pjesëtarin tjetër të UÇK-së, Sali Mustafa.

Të gjithë të lartpërmendurit janë duke u përballë me ak takuzat nga Zyra e Prok urorit tё Specializuar tё Kosovës.

Përshëndetje e Berishës direkt në emision është komentuar gjatë ditës së sotme.