Politikani serb: S’ka burrë që e njeh pavarësinë e Kosovës


Politikani serb, Aleksander Shapiq, i cili drejton partinë “Aleanca e serbëve patirotë” ka thënë se në rrethanat aktuale nuk ka njeri në Serbi që do të mund të njohë pavarësinë e Republikës së Kosovës.

Ai gjithashtu ka përmendur edhe faktin që Serbia vazhdon të mbajë Kosovën në kushtetutë dhe se për të bërë ndryshime kushtetuese duhet të organizohet referendum, shkruan N1, transmeton Gazeta Express.

“ Puna është që kemi pak gjëra në të cilat mund të ndikojmë, por në anën tjetër, të heqim dorë ashtu, me vetëdije, pa asgjë, historia e botës nuk e njeh një gjë të tillë”, ka thënë Shapiq.

Tutje ai ka thënë se qytetarëve duhet t’iu tregohet nëse njohja e Republikës së Kosovës është kusht për t’u anëtarësuar në Bashkimin Evropian.

“Për ta ditur se çfarë na pret dhe cilat janë pasojat. Bashkë, pozitive dhe negative. Çdo vendim që vjen nga populli është legjitim, por secili duhet të jetë I kujdesshëm se çfarë vendime sjellë”, ka thënë ndër të tjera.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…