Publikohen pamjet që të prekin shpirtin/ Ja si dhanë shpirt dy të rinjtë Shqiptar

Serxho Kuka, 22 vjeç dhe Eglis Delaj, i cili sapo kishte bërë 20 vjeç, humbën jetën tr agj ikisht dje në një ak sident të rëndë në rrugën rrugën e fshatit Omaraj në Malësi të Madhe.

ka siguruar videon e aksidentit, ku duket qarte punonjësi i p ol icisë, 51-vjeçari me iniciale V.N, i cili tenton të kthehet majtas.

Ndërkohë me shpejtësi të madhe vijnë të rinjtë që e go dasin në pozicion të prirët.