Pyetje me vend: Përse vajzat shkojnë bashkë në tuaIet?

Të gjithë kanë kureshtje të dinë pse vajzat shkojnë bashkë në tualet.

Kur vajzat shkojnë bashkë në t ualet, e quajnë një mini-festë femërore.

Nëse njëra nga vajzat ka nevojë të përdorë tualetin, shoqja e saj vendosë ta shoqërojë, thjesht sa për të shëtitur pak, për të parë mos takon ndonjë mike të vjetër dhe shfrytëzon rastin edhe për të përmirësuar grimin e saj.

Mbi lavaman, zakonisht ndodhet pasqyra, ku është rasti më i mirë që të rregullojnë buzëkuqin e fshirë, lapsin e fshirë, të rregullojnë flokët ose të hedhin pak parfum.

Vajzat shfrytëzojnë rastin, që t’i tregojnë njëra-tjetrës se çdo gjë është në rregull si dhe i japin këshilla se si tjetra të duket edhe më mirë.