Ridvan Berisha në protestë: Jemi në mbështetje të popullit Izraelit

Ish-gazetari i RTK-së, Ridvan Berisha i ka prirë një proteste simbolike të zhvilluar në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, në përkrahje të Izraelit.

Në një intervistë për “Indeksonline”, Berisha ka shpjeguar arsyen se pse i është bashkuar këtij marshi.

“Isha në mesin e qytetarëve në mbështetje të paqes në lindje të mesme dhe kundër dh unës dhe t errorit që po u shtron organízata t erroríste Hamas ndaj Izraelit.

Jemi në mbështetje të popullit izraelit siç ka deklaruar së voni edhe Qeveria e Kosovës e që meriton të lavdërohet që është rreshtuar përkrah kombeve tjera që i dhanë mbështetje izraelit”, tha ai.

Më tej, Berisha theksoi se Izraeli ka të drejtë të vetëmbrohet nga s ulmet t erroríste.