Rinia po na mbështet neve tash, e jo Vetëvendosjen!

Të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja.Xhavit Haliti ka deklaruar se të gjithë të rinjtë e dinë se e vetmja alternativë për një të ardhme sa më të mirë në Kosovë mbetet të jetë Partia Demokratike e Kosovës.

Haliti theksoi se të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja dhe mendojnë se vetëm nga kjo parti mund të pritet diçka e vlefshme dhe e mirë për vendin.

“Nuk ka dyshime se krejt të rinjtë besojnë ku PDK është partia më e sinqertë.

Te gjithe te rinjet ne kosove shprresat i kan kthyer vetem tek ne pdk