“Robt ja q***” – Pamje të reja, personi që “bllokoi” veturën e Komunës (VIDEO)

Komuna e Kamenicës, në kuadër të reformave në arsim që po bën, po mbyll disa shkolla.

Por, në fshatin Shipasnicë e Poshtme qytetarët kanë dal në rrugë dhe nuk po dëshirojnë të lënë Komunën dhe Policinë që ta mbyllin shkollën.

Indeksonline ka arritur të siguroj pamje nga protesta e banorëve të fshatit. Në video shihet se si një qytetar ka hyrë ndër veturë të komunës dhe po tenton ta ndaloj atë.

Reformat e kryetarit Qëndron Kastrati nuk janë pritur mirë as nga Qeveria e re e as nga qytetarët./Indeksonline