Sa gjest i madh/ Ka një furrë buke por ky burri emocionon me veprimin e tij!

Ne Siçili një 45 vjeçar ka bërë një vepër të jashtëzakonshme. Ai ka vendosur qe buka që nuk i shitet, t’ia japë njerëzve në nevojë që të ushqehen.

Burri quhet Fedele Termine i cili ka bërë gjithnjë një jetë normale duke punuar në furrën e tij të bukës.

Ai tha se një muaj më parë një grua e një vajze të së murë i ka kërkuar bukën e mbetur pasi nuk kishte para të paguante. Kështu që ai e ndihmoi dhe që nga ajo ditë Fedele shpërndan bukë për njerëzit në nevojë.

Burimi: santeplusmag/ Marrë nga: Revista Ora