“Shamia mbi kokën e një vajze nën 18 vjeçe është thjesht dh unë direkte mbi të drejtën e asaj vajze për të qenë femijë“

“Shamia mbi koken e nje vajze nen 18 vjeçe eshte thjesht dh une direkte mbi te drejten e asaj vajze per te qene femijë.

Eshte perde e zeze mbi dritaren nga e cila enderrohet dhe imagjinohet e ardhmja. Ajo dritare NUK DUHET te mbulohet”, ka theksuar publicisti Nezir Kraki

Ndigjeni deklaratën e plotë