Shikojeni se çka i ndodh këtij djaloshi nga Prishtina me Ferrari i vlerës rreth 250 mijë euro

Sot rreth orës 20:00 në rrugën Fushë Kosovë-Prishtinë, ka ndodhë një vetaksídent trafiku.

R asti është konfirmuar nga zëdhënësja e Polícisë për Rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.

Si p asojë një person ka pësuar lëndíme t rupore dhe është dërguar për t retman m jekësor.

Vetura e aksídentuar është e markës Ferrari dhe thuhet se vlera e tij është rreth 250 mijë euro.