Shoferit në Deçan nuk i pritet, vozit në trotuar që t’i tejkalojë veturat (PAMJE)

Sinjalizuesit e Gazetës Sinjali po vazhdojnë të raportojnë sh keljet e rregullave të komunikacionit nga shoferët e pandërgj egjshëm, në rrugët e vendit, të cilat po rrezíkojnë sígurinë e pjesëmarrësve të tjerë në trafík, raporton Gazeta Sinjali.

Një veprím i një shoferi të tíllë është kapur këtë të mërkurë rreth orës 11:27 në Komunën e Deçanit.

Në videon e dërguar nga një sinjalizues shihet se si një veturë me targat 07-539-DL vozitë në trotuar dhe tejkalon dy automjete.

Një veprím i tillë rrezíkon vozitësit e tjerë dhe njëkohësisht edhe qytetarët që gjenden në rrugë