“Shokon” politikani, i vë flakën Kuranit gjatë Ramazanit, pamjet bëjnë xhiron e botës

Një politikan suedez ka shokuar pasditen e djeshme duke d jegur publikisht Kuranin në sy të popullit.

Veprimi nuk la pa sh kaktuar trazira pasi policia kishte rrethuar dhe m bronte politikanin nga t urmat e agravuara. Për p asojë tre p olicë mbetën të p lagosur nga p ërleshjet.

Pamjet nga vendi i ngjarjes në qytetin e Linkoping në bregun lindor të Suedisë tregonin një makinë që d igjej teksa dhjetëra njerëz të m askuar s ulmuan makinat e p olicisë.
“Gjendja ka qenë e agravuar dhe ka pasur s ulme kundër p olicisë në vendngjarje,” tha zëdhënësi i p olicisë Asa Willsund, duke shtuar se gjërat ishin q etësuar pasi policia ishte tërhequr.

Dy nga o ficerët kishin l ëndime të lehta, por gjendja e të tretit nuk dihet, tha policia në një deklaratë, duke shtuar se dy persona janë a rrestuar.

T razirat nisën përpara një demonstrate të planifikuar nga politikani danez a nti-musliman Rasmus Paludan dhe partia e tij Stram Kurs (Linja e a shpër) që kishte për qëllim të përfshinte d jegien e librit të shenjtë mysliman, Kuranit

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…