Edhe Genta dhe Usta paskan filluar pushimet: Ky është vendi ku janë duke kaluar momente romantike dyshja

Duket se më askush nuk është duke i respetuar dhe nuk po kanë frikë që do të preken nga virusi korona, andaj edhe çifti shumë i përfolur kanë filluar pushimet, si shumë të tjerë.

Genta Ismajli dhe i dashuri i saj Usta, janë në Kroaci ku kanë vendosur të i kalojnë pushimet romantike të këtij sezoni.

Ka qene Genta ajo e cila e para tregoi se ku janë çifti, ndërsa pas saj edhe Usta postoi një video në të cilën të dy u shfaqën në robdishan.

Për ndryshe, Genta dhe Huseyin gjatë periudhës së pandemisë qëndruan të vetizoluar

5 thoughts on “Edhe Genta dhe Usta paskan filluar pushimet: Ky është vendi ku janë duke kaluar momente romantike dyshja”

  1. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. majorsite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

Leave a Reply