Shpendi të fala Pozharit “Hala po fol ti a? Ma se të boj me mshel facebookun”

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmet, i ka reaguar analistit Xhevdet Pozhari ku ky i fundit i ka thënë “A po tuti që Arbeni ka me I gjet dallaveret kur të vjen në Komunë?”.

Ahmeti përmes një postimi në facebook i është kundërpërgjigjur Pozharit duke i thënë “Qysh e fajësove viktimen ne Ferizaj, mos po don tash mi fajësu 32 viktimat sot qe s’janë vaksinu dhe që se kanë kqyr gomarin”, shprehet Ahmeti, përcjell Periskopi.

“Hala po fol ti a? Ma se të boj me mshel facebookun!”

“Nuk isha marr me ty kurrë, po po du me të distancu ty e llojin tënd prej vv se sbesoj se lejojnë kësi përfaqësimi”.

Postimi i plotë pa ndërprerje i Shpend Ahmetit: