Shqiptari bën gjestin e madh për këtë vajzë greke, e gjithë Greqia habitet nga zemërgjerësia e tij


Alket Rizai, shqiptari në ubrg te Greqis, ka bërë një gjest human qe ka terhequr vemendjen e opinionit publik ne Greqi. Ai ka angazhuar shoket në ubrgu, që të mbledhin të ardhura në ndihmë të një vogëlusheje. Fjala eshte për vogëlushen 8-vjeçare Evangelia Kastrinaki, historia e saj ka pr ekur shumë zemra.

E vogla nga Kreta vuan nga sëmundja e kncerit, dhe për të marrë një trajtim të specializuar në Britani të Madhe, i duhen mjaft para, familja e së cilës nuk i ka kushtet e nevojshme ekonomike. Shumë qytetarë, të njohur dhe të panjohur me familjen e vajzës, kanë dhënë kontributin e tyre. Gjyshi i Evangelisë, Giorgos Kastrinakis, ka bërë të ditur në një lidhje direkte në një televizion grek, se mes personave që kanë dhënë ndihmë, është edhe shqiptari Alket Rizai.