Shyqyr që na ka ardhë dita me e rrehë Dardanin, me e shkoqë!

Publicisti dhe ish kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për deputet, Liri Loshi ka ίronίzuar lίdhur me a kuzat që po i bëhen qeverisë dhe kryeministrit Kurti për ίncίdentin e djeshëm ndërmjet Polίcisë së Kosovës dhe zyrtarëve të PSD-së.

Loshi në formë ironie ka thënë se kryeministri Kurti kinse iu ka thënë polίcëve që të u shtrojnë dh.unë ndaj Dardan Molliqajt.

Madje ίronίa e tij shkon deri në atë pikë sa thotë se polίci tashmë nuk merr urdhra nga drejtori i tij në polίci por direkt nga kryeministri.

“Rrehe Dardanin! Edhe kur ta rrehësh rrehe f ort! – i paska thanë Albini polίcit. S’ka ma polίci me marre urdhra prej drejtorit të vet. I merr drejt prej kryeministrit. Shyqyr që na ka ardhë dita me e rrehë Dardanin, me e sh koqë! Edhe jo veç Dardanin, po kush t’na e prishë kemi me e rrehë. Shyqyr që u ba polίci me marrë urdhēr drejt prej kryeministrit”, shkruan Loshi në profilin e tij në Facebook.