Si arrin 93-vjeçarja nga Drenasi “ti lë” gratë shtatzënë (VIDEO)

Në këto rrugë e male të Gllanasellës së Drenasit kalojnë shumë gra të cilat kanë nevojë për ndihmë.

Dhe për këtë, drejtohen tek 93-vjeçarja Halime Krasniqi. Që nga ky rast, puna dhe mirënjohja për të nuk ndaloi asnjëherë.

Kronika eshte realizuar nga Gazetarja: Vjosa Haxhijaj

Me këtë që bën Krasniqi, thotë se ka arritur t’i mundësoj shumë grave që të mbesin shtatzënë, madje edhe një 56-vjeçare.