Sigurimi bën për spital një person në “Albi Mall”

Një diskutim i a shpër v erbal mes sigurimit dhe një personi në “Albi Mall” ka d egjeneruar në dh unë fizike.

Sipas pamjeve të dërguara në adresë të “Gazeta Blic” shihet se si sigurimi rr eh ba rabarisht personin në fjalë

Nga informacionet e para që kanë ardhur në adresë të “Gazeta Blic” bëhet e ditur se k onflikti ka ndodhur për shkak të mosmbajtjes së maskës.