SKANDAL: Zëvendësministri i MPB-së, i drejtohet Kosovës ”Kosovo i Metohija”


Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Milan Radojević është për më shumë se dy mandate në këtë pozite, si përfaqësues i listës Serbe.

Radojević është kandidat i Listës serbe për kryetar të Komunës së Mitrovicës së Veriut, dhe si duket ende nuk po mund të pajtohet t’i drejtohet emërtimit të saktë të Republikës së Kosovës.

Në një paraqitje të sotme publike, ai i është drejtuar emërtimit të Kosovës siç bëjnë zakonisht përfaqësuesit serb: “Kosovo i Metohija”.

Pavarësisht se merr me vite rrogë nga Republika e Kosovës, Radojević në asnjë mënyrë nuk po mundtë reflektojë dhe të pajtohet me emërtimin e saktë, po vazhdon me avazin e vjetër të përfaqësuesve serb.