Sot u bëra Nënë pas 10 viteve martesë, Zoti të dhashtë ti që nuk ke!

Sot u bera nene pas 10 viteve martes.

Jam nene e tre femijve, Kush me uron i dhente Zoti ate qe i mungon ..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e 3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.