Syla-Kurtit: O ku je Albin a të ka marrë malli me hëngër pasul me hoxhën

Një ditë pas situatës tragjike në vend, me 36 te vdekur, mbi 1 mijë e 600 të infektuar dhe mbi 26 mijë raste aktive, gazetari Valon Syla e ka pyetur kryeministrin Kurti se ku është.

Ai e ka pyetur nëse është dukë ngrënë pasul, kjo për shkak se para një kohësh Kurti ishte parë duke ngrënë pasul me Mulla Osmanin.

Postimi i tij i plotë:

O ku je Albin Kurti? A të ka marrë malli me hongër pasul me hoxhen hiq.

Apo je në Tasligje tu lexu libra në 400 metra katror.

#albanologji #vv #kurti #rrena