Syla: Ndryshimi nuk vjen me nje hajduk dhe uzurpator si Bulliqi


I ashtuquajturi analist, Valon Syla, ka sulmuar ashpër kryetarin e ri të Podujevës, Shpejtim Bulliqin – dhe idenë se përmes tij do të ndryshojë qeverisja komunale në Llap dhe në mbarë Kosovën.

Për shkak të kohës së gjatë sa Bulliqi ka bërë pjesë në strukturat e LDK-së, madje duke iu përmendur edhe disa skandale, Syla e quan atë “ish hajduk dhe uzurpator të LDK-së”.

Syla është i bindur se ndryshimi nuk vjen me Bulliqin, e të cilin e klasifikon si “hajduk të nivelit B ose C”.

Statusi i plotë:

Shani e çartnu gërrnaça. Por ndryshimi nuk vjen me Bulliqin. E keni bërë Kryetar një ish hajduk/uzorpator të LDK’së, që i hini nër sjetull AAK’së, për të gjetur azil te VV. Kjo votë, ska lidhje me ndryshim, por me mllef dhe dënim. Është normale pas 20 vjetëve me humb pushtetin… por ky mllef se bjen ndryshimin, por hajdukin e nivelit B e C… duke u munduar ti denonitë ata që po mendoni se janë hajduka të nivelit A.

Urime.