Televizoni serb paraqet hartën e Serbisë pa Kosovën në të, vërshojnë reagimet në Beograd


Televizioni serb “Nova S” në transmetimin e tij ka publíkuar një hartë të shtetit serb, e ku Kosova nuk është pjesë e saj.

E kjo ka shkak tuar reagime të “çmen dura” në Beograd, përderisa një veprím i tillë nga mediumet e tjera të shkruara atje është cilësuar si “ska ndal”.

Fotografia dhe raportimet në lidhje me këtë hartë të publíkuar kanë bërë xhiro në rrjete sociale.