Time Kadrijaj s’i frίkësohet Ariut, shkon në Germi

Komuna e Prishtinës ka marr vendim sot që të mbyll parkun e Germisë, raporton Express.

Kjo pasi që në këtë park është vërejtur një Ari.

Mirëpo, përkundër vendimit për mbylljen e këtij parku, dhe rrezikun nga Ariu, deputetja e AAK’së, Time Kadrijaj ka vendosur që të dielën ta kaloj në këtë park.

Ajo ka publikuar disa fotografi nga parku i Germisë ku duket se ka shkuar për aktivitet fizik.

“E diela nē Gērmi”, ka shkruar Kadrijaj.