“U bë e gjallë Kallashi”, kritikon ministrin: ‘Vd ekje popullit, lavdi Arbenit’ (FOTO)

Kallashi është bërë e gjallë.Valltarja e njohur ka reaguar por kësaj radhe jo për diçka të ndërlidhur me shoubiz.

Ajo i ka pasur dy-tre fjalë për masat e reja të qeverisë për përballjen me CO VID-19.

Edhe Kallashi ka pasur kritika për ministrin Arben Vitia.

Theksin, valltarja e ka vënë tek trajtimi i pabarabartë i të vaksinuarve dhe të pavak sinuarve.

“Orë policore edhe për të vaks inuarit? Vde kje popullit, lavdi Arbenit” – është shprehur ajo.