U bë gjyshe në moshën 33-vjeç, mirëpo tash ka një këshillë: Mos u martoni të rinj, studioni, jetoni


Ajo u dashurua në moshë të re dhe u martua ku ishte vetëm 16-vjeç e më pas solli në jetën djalin e saj.Në po të njëjtën moshë djali i saj la të dashurën e tij shtatzënë. Sot ata janë prindër dhe nëna e tij u bë gjyshe në moshën 33-vjeç.
Ajo tregon se si lindi historia e saj e dashurisë.

“Unë u dashurova si e çmendur dhe jam akoma e dashuruar me bashkëshortin tim. Kemi dy fëmijë bashkë, një djalë dhe një vajzë, punuam, argëtoheshim, bënim udhëtime dhe kemi akoma shumë për të bërë “.

Ajo u dashurua në moshë të re dhe u martua ku ishte vetëm 16-vjeç e më pas solli në jetën djalin e saj. Në po të njëjtën moshë djali i saj la të dashurën e tij shtatzënë. Sot ata janë prindër dhe nëna e tij u bë gjyshe në moshën 33-vjeç.

Ajo tregon se si lindi historia e saj e dashurisë. “Unë u dashurova si e çmendur dhe jam akoma e dashuruar me bashkëshortin tim. Kemi dy fëmijë bashkë, një djalë dhe një vajzë, punuam, argëtoheshim, bënim udhëtime dhe kemi akoma shumë për të bërë “.