U ínfektua me Kovíd-19 para 3 ditësh, mjekja e re jep shpirt: La jetim dy fëmijë!


Një lajm i tríshtë ka ardhur për botën e mjekësisë. Pas një su lmi ne zemër ka ndërruar jetë dje mjekja 40-vjeçare në Turqi, Ferdane Bilgi, e cila rezultoi edhe pozitive nga testi i Kovíd-19 prej datës 27 nëntor.

Bilgin ishte pjesë e stafit administrativ në qendrën e Spitaleve Publike të Drejtorisë Shëndetësore Hatay, e cila ishte e martuar me dy fëmijë.

Drejtori i Shëndetësisë në Hatay Dr. Mustafa Hambolat, në postimin e tij në mediat sociale, shprehu ngushëllimet për të afërmit e mjekes dhe stafit shëndetësor

“Ferdane Bilgin, një nga anetaret e personelit të Drejtorisë Shëndetësore Krahinore të Hatay, Presidenca e Spitaleve Publíke, ka ndërruar jetë. Mëshira e Zotit qoftë për të ndjerën dhe uroj ngushëllime për të dashurit, familjen e saj dhe komunitetin tonë shëndetësor “, -tha Hambolat.