U prefsh i qetë engjëll i bukur! Nuk i duroi dot më shpirt, 8-vjeçari për t’i shpëtuar prindërve të tij hidhet nga kati i 9-të i pallatit: I grisën rrobat në fillim dhe pastaj …


Dhu na ndaj fëmijëve është një fenomen që nuk po ndalet. Ka shumë raste të tilla kudo nëpër botë. Një rast i tillë shumë i rëndë raportohet nga Ukraina.

Si bëhet e ditur nga ”Metro” një djal 8 vjeç është hedhur nga kati i 9-të i pallatit vetëm për t’i shptuar prindërve të tij. Ai nuk mund të duronte më.

Për 8 vite ai kishte duruar shumë d h un ë dhe shpirti i tij e di sa ka hequr. Pasi u kthye nga shkolla ai u a buzua sërish nga prindërit e tij. Ai nuk duroi dot më dhe u hodh nga kati i 9-të i pallatit.

Zhanna, fqinja poshtë tyre ishte dëshmitare e kësaj skene. Ajo tha:

Kam dëgjuar që prindërit e tij i grisnin rrobat dhe e rr ahën. Pastaj ishte heshtja dhe zhurma e djalit të vogël duke vrapuar. Më pas dëgjova atë zhurmë ai u hodh. Njoftova ambulanc ën por ishte shumë vonë ai kishte dhënë shpirt në vend.