“Unë t’rrehi edhe pse jena n’Kosovë, e marr çikën shkoj n’Zvicër”/ 28-vjeçarja ia gjen mesazhet me femra burrit në Snapchat

Rastet e dh unës në familje po shtohen përditë e më shumë, ku zakonisht d enoncueset janë gratë që v uajnë nga dh una p sikike e f izike e bashkëshortëve të tyre. Një rast i tillë është iniciuar edhe sot, ku një 28-vjeçare ka deklaruar në P olici se është k ërcënuar seriozisht nga bashkëshorti i saj.

Sinjali mëson se çifti janë të martuar që një vit dhe jetojnë bashkë në shtetin e Zvicrës, por që tash e një muaj kanë ardhur në Kosovë për pushime.

Burimet e Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se që të dy kanë qëndruar ndaras në familjet e tyre, teksa 28-vjeçarja ka deklaruar para hetuesve se me bashkëshortin me të cilin ka një vajzë, kanë pasur disa mosmarrëveshje, me ç’rast ai e kishte k ërcënuar me fjalët “unë t’rrehi edhe pse jena në Kosovë, çikën e marr e shkojna në Zvicër ti met ktu”.

Së fundi ajo i ka gjetur atij disa mesazhe në rrjetin social Snapchat, ku sipas saj i d yshuari kishte folur me gra tjera, çka ka bërë që sërish të ketë f jalosje mes tyre dhe 32-vjeçari sërish ta k ërcënojë me fjalët “e marr çikën shkoj në Zvicër, ta m ys babën edhe vëllain e vogël“.

Këto fjalë ngjallën sh qetësim dhe f rikë te 28-vjeçarja e cila ka d enoncuar rastin në P olicinë e Kosovës. Nj ësitet p olicore kanë shoqëruar të d yshuarin në stacion p olicor për intervistim.

Me vendim të prokurorit ai do të hetohet nën d yshimet për k ryerjen e v eprës p enale ‘Dh unë në familje’.