Vajzat e bukura të Lufti Hazirit veq po “palojnë“ pare në banka


Tri vajzat e Lutfi Hazirit, përveç se u bënë të njohur në publíkun kosovarë për bukurin e tyre, ato tashmë kanë fi lluar edhe të “paIojnë” pare në bankë.

Bukuroshet e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirit kanë fíks 15 mijë e 791 euro në xhírollogarítë e tyre

Në dekIarimin e pasurisë së Hazirit në Agj encinë Kundër Ko rrupsíoniit (AKK) ka dekIaruar paratë që vajzat e tij mbajnë banka.

Njëra nga vajzat e Hazirit në xhírollogarínë e saj ka 6 mijë e 950 euro. Vajza tjetër ka 5 mijë e 145 euro, tjetra ka 1 mijë e 914 euro si dhe një xhírollogari e një prej fëmijëve të Hazirit ka 1 mijë e 782 euro në xhírollogarínë e saj.