“Vampirët e ‘srpski svet’ po vijnë duke i nxjerrë dhëmbët për t’i ngulur gjithkund”

Gazetari dhe publicisti shqiptar nga Maqedonia, Emin Azemi ka paralajmëruar Kosovën se po vijnë ‘vampirët’ e ‘srpski svet’ në Kosovë për t’i ngulur dhëmbët kudo që ndodhët një kishë serbe.

Azemi përmes një postimi në facebook, ka kritikuar ashpër kryeministrin shqiptar Edi Ramën.

Sipas tij, Rama ka ndërtuar një mulli ere të quajtur “Ballkani i Hapur”.

Ai shton se, Rama nuk i ka ende të qarta këto lëvizje strategjike të Serbisë, e cila po vazhdon fushatën diplomatike kundër njohjeve të Kosovës.

Postimi i plotë: