V’des biznesmeni i njohur nga Drenica (FOTO)

Sot ka v dekur biznesmeni i njohur nga fshati Klinë e Poshtme e Komunës së Skenderajt, Bajram Rama.

Lajmin e ka dhënë përmes një postimi në Facebook, Hajdar Hajdari familjar dhe koleg i Bajramit.

Bajrami përveç që ishtë biznesmen i njohur ai njihet si përkrahës i sportit përkatësisht i Klubit të Futbollit Drenica.