(Video që të rrëqeth shpirtin) Pamje ku dhanë shpirt dy të rinjtë shqiptarë!

Serxho Kuka, 22 vjeç dhe Eglis Delaj, i cili sapo kishte bërë 20 vjeç, humbën jetën tr agj ikisht dje në një ak sídent të rëndë në rrugën rrugën e fshatit Omaraj në Malësi të Madhe.

Syri.net ka siguruar videon e aksídentit, ku duket qarte punonjësi i p ol icisë, 51-vjeçari me iniciale V.N, i cili tenton të kthehet majtas. Ndërkohë me shpejtësi të madhe vijnë të rinjtë që e go dasin në pozícion të prirët.

Sipas po li cisë drejtuesi i automjetit “Mercedez” pasi ka hum bur kontrollin e mjetit është për plasur me kolonën e një muri rrethues. Si p asojë e kësaj përp lasje ka gjetur vde kjen e menjëhershme Serxho Kuka. Kurse Eglis Delaj ndërroi j etë teksa po transportohej për në spitalin rajonal.